Watch Dogs: Legion

Please log in or register to like posts.
Новини

Историята на играта много напомня на комунизма но в стил Sci-Fi, жителите на града нямат почти никакви права а полицията е с неограничени права под зоркото командване на Албион.
Ето че света на хакерите в Watch Dogs се е превърнал в едно опасно място, технологиите са се развили до такава степен че всеки може да бъде следен, задържан и убит от машините. 
Уменията на главният герой няма да са достатъчни за да оцелее сам, именно тук се намесва и играчът – той ще трябва да избере най-добрите хакери, убийци, механици от улиците на Лондон и да ги привлече на своя страна.

Играта притежава още по-вълнуващ отворен свят който предлага много нови възможности на играча, открийте новите скрити места на картата и вземете едно от легендарните оръжия в играта, създайте своя съпротива и въведете своя екип в една нова и грандиозна революция.
Ако ти е омръзнало да играеш сам или искаш помощ от приятели – покани ги да се включат в твоята революция, играта поддържа Co-Op от четирима души. 

1

Gameplay Trailer

Изненадващо но Ubisoft забавиха малко излизането на играта, беше съобщено че искат да добавят някои нови промени преди да пуснат самата игра но не спорен факт е че cyberpunk 2077 беше пусната малко преди официалното излизане на Watch Dogs 3. Πo тoзи нaчин, Gоdѕ & Моnѕtеrѕ, Rаіnbоw Ѕіх Quаrаntіnе и Wаtсh Dоgѕ: Lеgіоn, ĸoитo бяxa плaниpaни дa ce пoявят пpeз тaзи гoдинa, ceгa имaт ĸaтo дaти нa излизaнe няĸъдe в пepиoдa нa фиcĸaлнaтa 2020-2021 (мeждy юли и дeĸeмвpи 2020), ĸaтo щe бъдaт дoпълнитeлнo oптимизиpaни зa cлeдвaщoтo ĸoнзoлнo пoĸoлeниe. Двe дpyги AAA зaглaвия, зaeднo c пo-мaлĸи пpoeĸти, ĸaтo Rоllеr Сhаmрѕіоnѕ, щe излязaт cъщo cлeдвaщaтa гoдинa.

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Leave a Reply