XPPen Official store in Europe
You can skip ad in 5s
Новини

Joker: Folie À Deux | Official Trailer

0
Please log in or register to do it.

От прочутия сценарист/режисьор/продуцент Тод Филипс идва „Joker: Folie À Deux“, дългоочакваното продължение на спечелилия Оскар през 2019 г. „Joker“, който спечели над 1 милиард долара в глобалния боксофис и остава най-високият -касов филм с рейтинг R за всички времена. Новият филм е с участието на Хоакин Финикс отново в двойната му роля, спечелила Оскар, като Артър Флек/Жокера, срещу носителката на Оскар Лейди Гага („Роди се звезда“).

 

„Joker: Folie À Deux“ открива Артър Флек институционализиран в Arkham, очакващ съдебен процес за престъпленията си като Жокера. Докато се бори с двойствената си идентичност, Артър не само се натъква на истинската любов, но и намира музиката, която винаги е била в него.

 

Във филма участват и номинираните за Оскар Брендън Глийсън („The Banshees of Inisherin“) и Катрин Кийнър („Get Out“, „Capote“), заедно със Зази Бийтс, която повтаря ролята си от „Жокера“.

 

Според Тод Филипс, режисьорът на филма, „Joker: Folie À Deux“ ще бъде музикален филм и ще разкрива как Артър Флек се среща с Харли Куин в Аркам Стейт Хоспитал.
Филмът вероятно ще покаже развитието на тяхната връзка и как тя се отразява на психическия им статус.

Много се спекулира, че филмът ще покаже Харли Куин като по-централен герой, отколкото в предишния филм, и ще разкрие повече за нейната психологическа траума и мотивите ѝ.

е насрочен да излезе на 4 октомври 2024 г. в Съединените американски щати. Дата на излизане може да бъде променена, така че следете за актуализации във нашия сайт.

inZOI - новата конкуренция на The Sims
Сериала Halo беше прекратен

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.
Update Contents
BG-GAMER We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications