Знаете ли че ...

Internet Tools & Tricks

0
Please log in or register to do it.

Ето и няколко интересни инструмента и команди които може би не знаете.
GetHuman.com – Support Center
ilovePDF.com  – PDF Онлайн Редактор

#1

Clipboard история

При натискане на бутоните "Win" + "V" ще се отвори прозорец със историята на това което сте копирали преди да изключите вашият компютър. Това е полезна практика когато желаете да проследите какво сте копирали последно или при подреждане отделни текстове, абзаци.
#2

GetHuman.com

Ако отворите "gethuman.com" и въведете името на компанията която ви трябва, веднага ще ви покаже наличните телефонни номера на компанията и раздели с център за помощ. Това е един чудесен иструмент който ще ви бъде от полза ако искате да разговаряте с хора от компанията,не със ботове.
#3

ilovePDF.com

ilovePDF е сайт за любителите на .PDF форматите. Този сайт предлага голям набор от иструменти за създаване, криптиране, премахване на пароли и други неща свързани конкретно с PDF файловете.
#4

Забравена парола на Wifi

Знаете ли че: когато напишете "netsh wlan show profile името-на-wifi key=clear" в "cmd" (command-line) ще ви излязат данните на WiFi връзката (профила) + паролата на WiFi към когото имате връзка.
Ако сте си забравили името на вашият WiFi може да напишете командата "netsh wlan show profile" която ще ви покаже името.
Котките и техният нрав
Minecraft – TOP Seeds

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.