Видео Игри

Elden Ring е най-добрата RPG игра за 2022

2
Please log in or register to do it.
 

След няколко персонажа и две нова игра, аз най-накрая излизам от пиянството на Elden Ring, с голямо удовлетворение и цял куп въпроси. Не е тайна, че Elden Ring се превърна в огромен успех. С над 900 хиляди едновременно активни играчи в Steam и някои също толкова звездни числа в Xbox и PlayStation, усещането е, че популярността на Elden Ring нараства – истински ефект на снежна топка за видеоигра.

Като човек, който лично обича играта, разбирам. Като за първи път геймър на FromSoftware обаче, започвам да виждам огромно несъответствие между тези, които постигат значителен напредък към превръщането си в Elden Lord, и другите, които може завинаги да останат без девойка.

В Elden Ring има куп босове. Над 100 босове, лесно, но по-голямата част от тях са напълно незадължителни – всъщност са необходими по-малко от 20 боса, ако просто искате да преминете през историята. Със сигурност може да се забавлявате като излезете от утъпкания път в Elden Ring, с много повече босове с допълнителни постижения, изключителни награди и винаги увличащото удоволствие от изследването на уникалния обширен свят. Без значение какво решите да направите, в един момент, ако искате да напреднете, наистина ще трябва да започнете да убивате някои от незадължителните босове.  Когато напреднах покрай генерал Радан и видях, че по-малко от 15% от играчите бяха напреднали до този момент, започнах да мисля, че нещо може да се случи.

Дълго време бях предупреждаван за трудността на игрите Souls.

Съветът за повишено внимание не е това, което ме отблъсна да опитам игрите на Dark Souls, те просто никога не се озоваха в моята библиотека с игри. Elden Ring някакси проби, не само за мен, но и за хиляди други, и шокът от трудностите може да се види ясно дори при първите няколко боса. Например, първият бос, върху който повечето хора ще изпробват храбростта си, е Маргит, The Fell Omen. Този бос не е толкова труден, в голямата схема на нещата, но за новодошъл може да изглежда като непреодолима задача.
Завладяващият обхват на Elden Ring и отличните системи за прогресиране го правят най-сложната ролева игра на FromSoftware досега.
Въпреки че има доста повтарящи се моменти, грандиозният отворен свят на играта и наелектризиращият спектакъл обикновено го компенсират.

Положителни качества:

 + Поразителни среди;
 + Невероятна изследователска свобода;
 + Спиращо дъха усещане за мащаб;
 + Босовете са безмилостно злобни;
 + Оживяващи бойни системи;
 + Майсторските системи предизвикват ненадминато разнообразие в конструкцията.

 

Минусите на играта:

 – От време на време повтарящ се отворен свят;
 – Мини-подземията се нуждаят от повече разнообразие;
 – Често повтаряне на врагове и босове.

Как да премахнете датата от WordPress Post?
Epic Games Store

Reactions

0
1
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Харесано от: