Новини

Барак Обама разкрива, че веднъж е поискал информация за НЛО

0
Please log in or register to do it.

Обама казва, че е питал дали правителството на САЩ всъщност има екземпляри от извънземни. Отговорът, уви, беше не. „Истината е, че когато влязох в длъжност, попитах:„ Има ли някъде лаборатория, в която държим извънземните екземпляри в застой “. Те направиха малко изследвания и отговорът беше отрицателен “, казва Обама.
Той обаче признава, че е имало някои странни събития, които не могат лесно да бъдат обяснени. „Но това, което е вярно, и всъщност съм сериозен тук, има кадри и записи на обекти в небето, които не знаем точно какви са“, казва Обама. Не можем да обясним как се движат, тяхната траектория … те нямат лесно обясним модел. Така че мисля, че хората все още приемат сериозно опитите да разследват и да разберат какво е това. “
Обама продължи да се шегува, че ръководителят на групата на Кордън Реджи Уотс е може би самият извънземно. Следващият месец от кабинета на директора на националното разузнаване и министъра на отбраната ще се изисква да предостави на комисиите по разузнаване и въоръжени служби на Конгреса некласифициран доклад за „неидентифицирани въздушни явления“. Това изискване беше включено в огромния законопроект за стимулиране на коронавируса от 2 трилиона долара, приет от Конгреса и подписан от закона от тогавашния президент Доналд Тръмп в края на миналата година.
И това не е само докладът пред Конгреса! Както отбеляза Захари Коен от CNN:

„Този ​​доклад трябва да съдържа подробни анализи на данни за НЛО и разузнавателни данни, събрани от Службата за военноморско разузнаване, Оперативната група за неидентифицирани въздушни явления и ФБР, съгласно директивата на комисията по разузнаване на Сената.
“Той също така трябва да опише подробно „междуведомствен процес за осигуряване на навременно събиране на данни и централизиран анализ на всички неидентифицирани въздушни явления, докладващи за федералното правителство „и определяне на длъжностно лице, отговорно за този процес.“
#1

Интервю с Обама

Още през 2007 г. Рийд настоя за създаването на Разширена програма за идентификация на аерокосмически заплахи (AATIP), която се помещава в Министерството на отбраната и за която почти нищо не е било (или е известно). В профил на програмата за 2017 г. - заглавие: „Светещи аури и„ черни пари “: Мистериозната програма за НЛО на Пентагона“ - „Ню Йорк Таймс“ пише:

„Министерството на отбраната никога преди не е признавало съществуването на програмата, която казва, че е затворен през 2012 г. Но поддръжниците му казват, че докато Пентагонът е прекратил финансирането на усилията по това време, програмата продължава да съществува. През последните пет години, казват те, служители на програмата продължават да разследват епизоди, донесени за тях от военнослужещи, като същевременно изпълняват и другите си задължения в Министерството на отбраната. "

Рийд, в интервю за предаването „Невада нюзмейкърс“ през 2019 г., не беше извинен за 22-те милиона долара, които бе заделил за AATIP през времето си в Сената. „Знаем, че Китай го прави“, каза Рийд във връзка с изучаването на неидентифицирани летящи обекти. "Знаем, че Русия, която се ръководи от някой от КГБ, също го прави, така че по-добре да го разгледаме и ние." Добавен Рийд: „Получихме обем проучвания, проучвания на стойност 22 милиона долара. Той показа, че не двама души, четирима души или шестима души или 20 души, а стотици и стотици хора са виждали тези неща, понякога всички в същото време."

През април 2020 г., когато Пентагонът пусна три видеоклипа на "неидентифицирани въздушни явления" - ОГРОМЕН пробив в правителството, признаващ тяхното съществуване, Рийд не беше обезсърчен.
Inside me
Идва ли края на биткойна, ще се срине ли крипто борсата?

Reactions

43
0
0
1
0
0
Already reacted for this post.

Няма никой!